På rätt kurs igen!

I helgen bar det iväg till Eringsboda igen och fortsättningskurs hos Kim M Kimselius. Vi var bara fyra st från samma kurshelg från förra sommaren, så vi samlades ihop med ett gäng där en del gått del ett och några som var helt nya.

sdr

På bilden ses från vänster: Irma, hon gick förra årets kurs tillsammans med mig. Irma har vunnit pris i novelltävling och fått noveller publicerade i tidningar . Sedan kommer Karin som också gick med oss förra året. Karin har sedan förra året fått sin novellsamling ”Världsberättelser” utgiven på Visto förlag. I det långa mörka håret döljer sig Pia, Monica står med en kaffekopp i handen och sittandes på bänken är Åsa, som skrivit en roman/deckare ” Skuggor av ljus” som getts ut på Grim förlag. Längs till höger sitter Ulrika som jobbar på flera böcker, närmast ligger en novellsamling som ska ges ut. Och så Kim, vår helt suveräna kursledare. Hennes kurser är så prestigelösa. Inga stora krav ställs på deltagarna. Kim  plockar upp oss där vi är och får oss framåt och våga lite till hela tiden. Trots hennes stora framgångar och över 40 böcker utgivna så är hon alltid ödmjuk och ”bara Kim”. Det är en stor del av Kims deltagare som blir utgivna på ett eller annat sätt. Det säger en hel del om nivån på hennes kurser.

sdr

Det här är det rum jag bodde i på kursen. Lågt till tak, tjocka bjälkar i taket, kraftig lutande golv.

mde

Även jag som är rätt kort behöver böja på nacken för att komma in genom dörren.

dav

Det måste blivit varmt snabbt i rummet när det en gång eldades här, för rummet är pyttelitet.

Jag och flera med mig anmälde oss även till nästa år kurs. Kims kurser blir fullbokade snabbt, så det är bäst att vara ute i god tid.
Nu har jag en massa rött i mina sagor jag hade med mig till kursen. Tiden framöver kommer jag att rätta och arbeta om det Kim har föreslagit.

/Gunnel

Annons

Om Morfar och Mormors gård

Jag är uppvuxen på ett litet lantbruk i Östergötland Det är den lilla gården och mina föräldrar som är inspiration till böckerna i serien "Morfar och Mormors gård."
Detta inlägg publicerades i egenutgivning, ge ut böcker själv och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s