Böckerna har anlänt

Idag på morgonen fick jag ett sms från DHL. Bara att gå in och boka tid för leverans. Tiden som fanns var onsdag nästa vecka. Inte troligt att vi skulle vänta en vecka på att få hem dem!

dav

Janne och jag tog lilla skåpbilen och susade in till Norrköping. Bra med en skåpbil, pallen gick att lasta in med en truck. Karoline hade gett klara order på telefon; ni öppnar inte en låda innan jag är hos er. Inte ens lite!

dav

Vilken känsla att äntligen få se dem på riktigt.

gunnel-och-karoline

Vi är så stolta över böckerna. Vi gjorde det! Det är också så kul att hela familjen är involverad på olika sätt i boken. Till min stora fasa upptäckte jag att den fina pennan jag köpt för signering kladdar på det lite glatta pappret. I morgon bitti åker jag in och köper en annan penna. De förbeställda böckerna måste ju komma iväg i morgon!

dav

Vi har hela tiden haft en vision om vilken känsla vi ville ha i böckerna, hur de skulle kännas att bläddra i, färgerna i den. Jag vill ge dem som läser böckerna en känsla av landet, en lugn men ändå lite lagom spännande plats att få ta del av. Jag tycker vi har lyckats bra.

/Gunnel

 

 

 

 

 

Annons

Om Morfar och Mormors gård

Jag är uppvuxen på ett litet lantbruk i Östergötland Det är den lilla gården och mina föräldrar som är inspiration till böckerna i serien "Morfar och Mormors gård."
Detta inlägg publicerades i Barnböcker, egenutgivning och märktes , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s