Bakom kulisserna

Det jobbas febrilt lite här och där med boken. Eller böckerna kanske är bättre att säga. På Idus förlag sitter nu Sandra och ”sätter” Morfar och humlorna. Hon lägger in text och bild i ett speciellt program som sedan blir en tryckfärdig fil. Där ser man hur boken kommer att se ut i färdigt skick. Vi väntar med spänning på filen. Vi ska sedan gå igenom den och se att allt är så som vi vill ha det och att inga tryckfel smugit sig in.
Martin jobbar på hemsidan, vilket han gör på sin lediga tid. Strax efter att han börjat jobba på hemsidan fick han en massa extrauppdrag på sitt ordinarie jobb. Men vi har gott om tid, allt kommer på plats.

Samtidigt jobbar jag med manus till nästa bok som går under arbetsnamnet Morfar och räven. Karoline har just i dagarna fått sin andra son, Melker. Så hon är barnledig ett tag framöver.

morfar-och-raven

Vi jobbar också med marknadsföringsbiten. Hur gör vi för att på bästa sätt nå ut med vår bok? Var kan vi synas och vilka är intresserade av boken? Eftersom vi ger ut på eget förlag har vi inget stort traditionellt förlag i ryggen som kan köpa reklamplats i tidningar osv. Marknadsföring är dyrt och är ni som jag ganska trött på all reklam så är det ju än viktigare att synas på rätt ställen.

/Gunnel

Annons

Om Morfar och Mormors gård

Jag är uppvuxen på ett litet lantbruk i Östergötland Det är den lilla gården och mina föräldrar som är inspiration till böckerna i serien "Morfar och Mormors gård."
Detta inlägg publicerades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s