Ett steg i taget.

Idag var det dags att skanna alla bilderna. Så roligt!

bty

Karoline som illustrerar böckerna.

Vi hann också få till en bra baksidestext till boken. Det är så många bitar att tänka på när man ger ut själv. Som mycket bra hjälp har jag haft Kim M Kimselius böcker: Att hitta glädje i skrivandet och Att skriva med glädje, Kristina Svenssons Författarboken samt Joanna Björkqvist & Kristina Svenssons Förverkliga din bokdröm. Jag har läst dem både framlänges och baklänges de senaste året. Utan dem hade jag inte haft koll på alla bitarna.

dav

Vilken bild ska vara först, har vi tänkt på allt nu?
Vi har fått så många glada och positiva kommentarer om vår bokidè. Det känns så roligt att det är dags att skicka iväg manuset för sättning. Samtidigt känns det lite konstigt. Det är nu drygt fyra år sedan jag började skriva det allra första utkastet. Då tänkte vi att det skulle bli en bok bara för närmsta familjen, nu sitter vi här och ska ge ut den på eget förlag. Den kommer att bli så fin!

/Gunnel

 

Annons

Om Morfar och Mormors gård

Jag är uppvuxen på ett litet lantbruk i Östergötland Det är den lilla gården och mina föräldrar som är inspiration till böckerna i serien "Morfar och Mormors gård."
Detta inlägg publicerades i Barnböcker, egenutgivning, ge ut böcker själv och märktes , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ett steg i taget.

  1. Å vad roligt att läsa, tack för att berättar om våra böcker. Och lycka till med er bok, den verkar så fin.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s